Virtaustila jokiperformanssi 12.8.2023

Jukka Takalon konsertti, Vuurranin muotinäytös, luonto ja kulttuurihistorian virrat kohtaavat elokuun pimenevässä illassa Alisen koskella klo 20. Jokisaunalla päivällistä ja sauna lämpimänä klo 17-19.30.

Konsertti ja muotinäytös jalkautuvat sinne mistä inspiraatio luomiseen kumpuaa. Vuurranin pukemat luonnottaret kulkevat koskella Jukka Takalon laulun ja soiton siivittämänä. Näytös ja konsertti alkavat klo 20 ja kestää noin tunnin. Joki rakastaa jokaista soutajaa. Tapahtuma on kaikille avoin, ilmainen ja ikärajaton koko perheen retki kosken äärelle. Huom. yleisölle mukaan säänmukainen varustus, piknik-eväät ja istuinalustat (tuoli tai viltti). Jokisaunalla päivällistä ja sauna lämpimänä klo 17-19.30. Ahvenkeitto, mustikkapiirakka ja kahvi 15€. Saunamaksu 10€. Alakerran pesulan Designmyymälässä Veera Vuorenpään “Joki rakastaa jokaista soutajaa” teoksen Veen emo -korusarjan myyntinäyttely.

Jokisauna ja Alinen koski sijaitsevat Kauttuan Ruukinpuistossa osoitteesta Sepäntie 1. Parkkipaikkoja on rajallisesti. Suosittelemme jättämään auton kauemmas esim. Ruukinpuiston paikoitusalueelle osoitteeseen Sepäntie 4.

Järjestäjä:
Kauttuan Ruukin Kulttuurihistoriallinen yhdistys ry
www.vuurran.fi/virtaustila-performanssi/
www.kauttuanjokisauna.com
www.jukkatakalo.fi

Linkki tapahtumaan: https://www.vuurran.fi/virtaustila-performanssi/